BUDSJETT: HOLDBARE LEKRE NEGLER DU FIKSER SELV

Et litt annerledes innlegg fra meg, men det er ingen hemmelighet at jeg er fan av det jeg kan gjøre selv og kanskje spare litt på det i tillegg.

Det er en liten investering til å starte med, men etterhvert er det bare å supplere på det man går tom for underveis.

Jeg startet med å kjøpe et Starterkit fra Sensationail. Jeg syns det har fungert veldig fint og har ingenting å sette fingeren på der. Jeg ser at det finnes flere ulike typer Starterkit nå enn for noen år siden da jeg kjøpte det.

I mitt kit har jeg:

  • LED lamp
  • Neglfil
  • Cleanser
  • Primer
  • Base & top coat
  • Lakk med farge regnet for LED lampe (fra Ebay)

Jeg kjøpte mitt Starterkit hos VITA.NO.
Senere har jeg supplert med lakk fra eBay av merket Azure for snaue 30,-.
De har jeg vært veldig fornøyd med og holdbarheten er bra. Lakken og neglene holder seg like fine i mer enn 2 uker hos meg.
Behandler man neglene skånsomt har det heller ikke skadet neglene mine.
Når jeg skal legge gellakk starter jeg med å file neglen. Pass på at du ikke filer for mye slik at den blir tynn, men du skal ha et godt underlag for feste. Så bruker jeg «cleanseren» for å rense neglene før jeg har på primer.
Deretter har jeg på et lag base, to lag lakk med farge, et lag top coat. Jeg plasserer fingrene i LED lampen mellom hvert lag, altså 4 ganger på hver hånd. Avslutter med rens og neglebåndsolje. Der bruker jeg SolarOil fra CND, også kjøpt på eBay. Disse kan du få i reisestørrelse og er helt genialt.

Jeg har ikke prøvd base og overlakk fra eBay enda da jeg først vil bruke av det jeg har, men så fort jeg går tom tenker jeg å prøve det også fra eBay.

Kort oppsummert med linker:

  • Starterkit fra VITA.NO
  • Lakk fra Azure. Jeg har handlet fra denne selgeren: azurecomestic
  • Feks denne lakken HER; finnes i mange farger.
  • Neglebåndsolje fra CND HER eller bruk søkeordet «solar oil»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *