Er det en slutt? Eller en ny start?

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg skal prøve å fatte meg forholdsvis kort og heller skrive litt mer rundt temaet senere.

Det er noen år siden nå hvor jeg ble sykmeldt.Jeg jobbet som omreisende tekniker og jeg husker at jeg satt i bilen og gråt mellom oppdragene rett før denne tiden.Jeg var på vei mellom to kunder og pratet med en kollega i telefonen, hvor han spør meg om jeg virkelig bør være på jobb…Det ble starten på en lang reise og kamp med helsevesenet.

Jeg har ikke vært flink til å åpne meg eller dele med noen om hvordan jeg har hatt det, men jeg har heller ikke så mange nære å dele dette med.
Jeg ønsker å skrive mer om mitt møte med helsevesenet senere, kanskje det kan hjelpe andre i samme eller liknende situasjoner.

Jeg ble sykmeldt, men uten noen form for diagnose. Jeg slet enormt med magen og smerter, men føler at jeg ble møtt i døra uten noen form for forståelse.Kort oppsummert har jeg fortsatt ingen svar på mageproblemene mine, men de er per dags dato betydelig bedre.Det tok flere år fra jeg fikk påvist gallestein, til jeg fikk henvisning til operasjon.

Jeg måtte gjennom x-antall smerteanfall før jeg til slutt selv sa at jeg ikke orket mer. Under operasjonen viste det seg at jeg hadde utviklet kronisk betent galleblære. Denne sprakk på vei ut under operasjonen og førte til at de måtte fiske ut steinene manuelt.

Jeg er nå på vei fremover igjen i livet på flere plan. Jeg kommer til å dele litt mer rundt hvordan ting har vært tidligere, tanker og planer fremover, pluss at jeg ukentlig kommer til å dele trengingsplanen min. Kanskje noen føler seg inspirert til å følge den!? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *