GJØR HØSTEN LITT EKSTRA FIN

Høsten er over oss for fullt. Syns nesten jeg ser forskjell fra dag til dag, på hvordan bladene endrer farge og faller av trærne. Jeg er glad for at vi er så heldige at vi får oppleve alle de fire ulike sesongene her i Norge. Høsten er fin på sin måte og nedenfor skal jeg dele en liste over hva du kan gjøre for å lage den ekstra bra.

Det har hittil være en rolig helg. Chris er hos pappa’n sin. I går ble vi sittende og se repriser av både 71 grader nord, Skal vi danse og Senkveld. Det ble en sein kveld mao.

Tidligere i dag mens kjæresten var på en golfrunde tok jeg meg en tur på senteret for å handle meg et par ting, mat og drikke til resten av helgen. Overrasket han med lunsj da han kom og hentet meg.
Jeg har lyst til å ta grønt kort selv, eller golfkortet som det heter nå. Tenker det blir at jeg og Chris gjør det neste sesong. I år prioriterte jeg meg en landeveissykkel.

Snakker om landeveissykkel. Den første turen min ble litt av en opplevelse. Jeg må le! Klikksko var en ny erfaring. Jeg var i godt driv halvveis over ei slette. Det viste seg at giret var justert feil fra leverandøren, så i det jeg girer hopper kjeden av. Jeg blir så overrasket at jeg ikke rekker å klikke meg ut før jeg ligger i grøfta. Det var nok et veldig artig syn for den bilen som kjørte forbi.

Nå skal jeg straks freshe meg litt, før det blir middag og kveldskos. Vi gjør det enkelt med fajitas i dag.

🍁 Så over til høsten igjen – hva kan du gjøre for at høsten skal bli litt ekstra kos? 🍁

🍁 Fyr i peisen
🍁 Drikk kakao eller pumpkin spice latte
🍁 Lag eplekake med karamellsaus
🍁 Film og popkorn
🍁 Seriemaraton
🍁 Strikk et skjerf, en lue, votter eller en god varm ullgenser
🍁 Rak og lek i løvet
🍁 Puzzle et puzzlespill
🍁 Grill marshmallows
🍁 Lag gode supper
🍁 Se på solnedgangen
🍁 Bak cookies
🍁 Tenn stearinlys
🍁 Kos deg med en god bok under pleddet
🍁 Ta en tåkete morgentur
🍁 Nyt den gode høstluften
🍁 Tenne bål/bålpanne
🍁 Nyt høsten

Har du noen gode tips som kan gjøre høsten litt ekstra fin?

1 kommentar

  1. Det et digg å sykle

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *