GODT NYTT ÅR! 🥳

Det er vel rett og slett på tide med å ønske et riktig godt nytt år!
Håper alle har hatt en fin start på det nye året og at det er mye fint og spennende i vente.

Det er forresten veldig hyggelig å se at det er så mange innom tross manglende aktivitet fra meg.

Her har det skjedd en del på en gang. I desember flyttet vi sammen. Det er veldig godt med litt større. Det er mye som skal organiseres og på plass, men dette blir veldig bra. Det gledes!

Jeg har også hatt en periode ute i arbeidslivet igjen. Dessverre var ikke jobben helt opp til arbeidsbeskrivelsen og forventningene, så jeg fortsetter å lete etter jobben som kan passe meg.
Jeg er også åpen for henvendelser om du som leser dette vet om noe eller er interessert i å ta en titt på CVen min.

Jeg har rett og slett litt å fokusere på fremover. Det er litt mange tanker og planer i hodet noen ganger. Jeg bør bli litt flinkere til å notere ned og ta en ting av gangen. Noen andre som kjenner seg igjen der?

Lørdagen skal brukes til sortering av klær som Chris har vokst ut av og organisering av klesskap. Jeg liker å kategorisere ting og ha ordentlig oversikt. Men aller først blir det en liten butikktur og snømåking av verandaen. Jeg var så heldig å få hjelp til måking av gårdsplassen tidligere i dag. 🙂

Snart kommer det også oppskrift på noen nye godbiter. Er dette noe som kan falle i smak?

Chai Latte Sirup

Ertesuppe med posjert egg og rødbetmarinert laks

Bifftaco med hjemmelagde tortillas

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *