HELG OG BLANDA DROPS

Dette har vært en innholdsrik uke på flere måter og ikke er den helt over enda heller.

Denne uken startet jeg i et nytt tiltak rettet mot arbeid. Det blir veldig spennende fremover og jeg er ekstremt spent på hvordan det vil fungere for meg.
På torsdag var jeg på jobbmesse i samme sammenheng – det var en ny og litt rar opplevelse. Det var et steg ut av komfortsonen, samtidig som jeg ble møtt av ulike holdninger til det å ha vært borte fra arbeidslivet så lenge. Tror jeg klarte å gjøre et par gode inntrykk og sitter igjen med en ok opplevelse, samtidig som jeg er fornøyd med meg selv.

Og snakk om komfortsonen – «i gamle dager» var jeg livredd for å trå ut av den. Jeg var livredd for å bli sett og vise meg selv. Samtidlig med jobb og tidligere erfaringer er det en sone jeg mer og mer syns er spennende å trå utenfor. Til en viss grad selvsagt. Jeg tror alle bør være flinke til å utfordre seg selv litt, vi kan vokse veldig mye på det, samtidig som det kan gi oss nye erfaringer og dører som åpnes.

Er du flink til å utfordre deg selv litt innimellom?

På torsdag fikk jeg en pakke fra Stoff og stil i posten som jeg hentet så fort jeg kunne. Neste helg er det Oktoberfest her på Jessheim og snakk om å gi meg selv en utfordring. Av alle gode idéer tenkte jeg at det var smart å sy mitt eget kostyme.
Jeg satt i gang med tegning, klipping og sying i går kveld. Klarte ikke å gi meg før over midnatt og da var overdelen ferdig. Den mangler litt kanting, fôr og pynt, men jeg er iallfall godt i gang. Tror det kommer til å bli veldig bra.

Her er stoffene og fargene jeg bruker. Hva tror du?

Fikk også pakke fra NELLY.COM denne uka etter å ha handlet litt på salg.
Jeg har blitt altfor komfortabel i tights og det har blitt «hjemmeuniformen» min. Ønsket meg noe som ser litt penere ut, samtidig som det er komfortabelt og fant et par fine kupp der. Lager et eget innlegg med det.

I morgen har jeg lovet Chris en tur til Spillexpo som holdes på Norges Varemesse. Han skal ha med seg en kompis, med meg på slep. Det er iallfall én som gleder seg til det her i huset.

Litt tilbake til der jeg startet…

Har du noen gode tips til hva jeg kan gjøre, si eller skrive mtp fremtidig arbeid?
Hvordan lukke hullet i CV’en på en god måte og hva skal til for å bli vurdert til en stilling?

Jeg ønsker gjerne tips og erfaring fra andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *