HJEMMEPROGRAM STYRKE UKE 1

Som jeg såvidt har skrevet om litt tidligere så har jeg hatt litt helsemessige utfordringer de siste årene. Det har vært tøft å gå fra å fungere 100% til å møte bånn av bøtta, for å si det sånn.

Jeg har alltid stått på. Med skole, hest med egen stall, jobb ved siden av før fullt arbeidsliv. I tillegg har jeg alltid vært en som tar i litt ekstra og tar ansvar i rollene jeg har hatt, som gjerne har fulgt med seg ekstra oppgaver og gjerne også høyere titler.

Jeg må innrømme at jeg tidligere har hatt ulike holdninger til de som ikke bidrar fullt. I enkelte tilfeller kan nok det også være rett, men jeg har virkelig fått smake på dette selv. Men igjen, jeg tror det er vanskelig å se for seg og å forstå uten å ha fått kjent på det selv.

Alle dager vil nok ikke være like enkle eller gode, smellen vil dukke opp igjen, men jeg gleder meg til den dagen igjen hvor kroppen ikke sier stopp over flere dager. Heldigvis er dagene stort sett mye bedre nå, enn for litt siden. Det går bare fremover.
Jeg ønsker iallfall å gjøre den forandringen og innsatsen som jeg kan for å forhåpentligvis på sikt kan fungere 100% igjen. Det er en smal start, men et sted må man begynne.

Her kommer uke 1 av et styrkeprogram du helt fint kan utføre hjemme.

 • Fullfør hver runde 4 ganger.
 • Ta 1 minutt pause mellom rundene.

Mandag

 • GÅENDE UTFALL x 10
 • ETTBEINS GLUTE BRIDGE x 12 reps per bein
 • BURPEES x 12 reps
 • CURSTY UTFALL x 10 reps per bein
 • DONKEY KICKS x 20 reps per bein
 • JUMP SQUATS x 12 reps

Tirsdag

 • PLANKE m/variasjon albue – håndflate – albue – etc x 12 reps
 • HEEL TOUCHES x 15 reps per side
 • MOUNTAIN CLIMBERS x 30 reps
 • TOE TOUCHES x 20 reps
 • BICYCLE CRUNCHES x 20 reps per side

Onsdag

 • TRICEP DIPS x 12 reps
 • LYING SUPERMANS x 12 reps
 • TUCK JUMPS x 12 reps
 • MOUNTAIN CLIMBERS x 25 reps
 • PUSHUPS x 12 reps
 • BURPEES x 12 reps

Torsdag

 • STAR JUMPS x 15 reps
 • RUSSIAN TWIST x 20 reps på hver side
 • MOUNTAIN CLIMBERS x 20 reps
 • SIDEPLANKE MED ROTASJON x 12 reps på hver side
 • SCISSOR KICKS x 30 reps
 • CRUNCHES x 25 reps

Fredag

 • BURPEES x 12 reps
 • DONKEY KICKS x 20 reps per bein
 • RUMPELØFT/GLUTE BRIDGES x 20 reps
 • JUMP SQUATS x 12 reps
 • PLANKE strak arm m/skundertouch x 15 på hver side

Vil du være med?

PDF finner du her: Styrkeprogram uke 1

Her finner du treningsplanen for intervaller uke 1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *