HJEMMETRENING: 40 MINUTTER YOGA FOR NYBEGYNNERE

Dagens treningstips: Yoga – det kreves lite eller ingen utstyr og du kan enkelt ta en økt på gulvet hjemme. 😊

Yoga gjør godt for både kropp og sjel, og ikke minst kan det enkelt utføres hjemme. Det sies at yoga kan gi flere helsegevinster og det tror jeg faktisk på dersom man er flink til å trene det jevnlig.

For meg føles det godt både på smidighet, styrke og holdning. I tillegg gir det en god sinnsro og man må fokusere på pust og avkobling – det sies å være godt for hjerte og blodtrykk, stressnivået synker.

Jeg har aldri deltatt på kurs eller arrangerte treninger, men har lagt min elsk på Yoga with Adriene på Youtube.

Youtube altså – hva kan man ikke finne der!?

Deler en nybegynnersnutt med dere som jeg har gjennomført hver dag denne uka. Det finnes også en kortere versjon dersom 40 minutter blir litt mye i starten, men – tiden går veldig fort!
Hun har også flere andre fine enkelte videoer eller program som tar for seg dag for dag. Sjekk det ut da vel!

Og det som er gøy er at man – iallfall jeg – merker at kroppen løsner raskt og man kommer fort og dypere inn i øvelsene.

Jeg må bli flinkere med treningen fremover – eller må og må, jeg vil. Jeg føler at jeg har sagt det en million av ganger, men nå som jeg begynner å merke litt forskjell på kroppen av ulike slag er det noe jeg vil fokusere enda mer på fremover. Fokus på SK2019 nå 😅
Uansett så er det viktig for meg å ha en kropp jeg trives i, og det gjør jeg ikke i dag.

Er dette noe du vil teste ut?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *