LAST DAY OF NOVEMBER

Dagen i dag startet brått. Både jeg og Chris var stuptrøtte, men han måtte rekke bussen til skolen og jeg hadde et møte på morgenen.
Jeg tok først følge med han til bussen og sørget for å få han trygt avsted. Vi har hatt en litt vanskelig tid etter hendelsene dette siste halvåret. Det har ikke være bare bare for en gutt på 11 å takle ting man ikke helt klarer å forstå. Men han har vært og er tøff, steintøff!
Jeg fikk meg en fin gåtur etter at han var sendt avgårde og rakk å kjøpe meg en kopp kaffe siden jeg var ute i litt god tid.

I dag har jeg fått hjelp til å se gjennom og få innspill på utformingen av CV’en min.
Jeg merket at da jeg satt på egenhånd og skulle bearbeide den at jeg plutselig sto fast, så det var faktisk en god opplevelse å ha med seg.
Det kan anbefales til flere å få noen nye øyne til å se gjennom for å gjøre den best mulig.

På vei hjem tuslet jeg innom butikken for å handle inn melk og ost som vi snart er tomme for. Jeg pleier stort sett alltid å titte innom 50% disken i butikken for å se om det er noen godsaker der.
Ja til mindre svinn!
I dag fisket jeg med meg litt sjømat og lagde en sein, men god lunsj av den.
Jeg må passe veldig på hva jeg spiser og kjenner at jeg må skjerpe meg. Jeg er mest sannsynlig diagnosert med IBS og syns det er vanskelig å se et mønster der i hva som er ok å spise og ikke.

Nå kaller det litt huslige plikter før jeg skal kose meg videre med strikketøyet mitt.
Jeg holder både på med en genser og votter som jeg strikker på bestilling.
Genseren blir atter en Ganni-inspirasjon. Jeg har ikke oppskrift, så den strikkes litt på «måfå», men jeg håper det blir et bra resultat og at jeg slipper altfor mye opprekking. 🙂

Nyt den siste dagen i november dette året. I morgen er det 1.desember og her i huset har jeg en gutt som gleder seg stooort!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *