LITT GENERELT OG EN BEKYMRET MAMMA

Skuffelsen fra forrige dagen begynner å synke inn, jeg er ikke helt fortrolig med utfallet, men dagene må bare fortsette å gå sin gang. Det ble en skikkelig skuffelse og jeg har vært litt tung i hodet og kropp de siste dagene.

Det er godt å ha Chris, da må jeg tidlig opp om morgenen og ha rutiner.
Jeg har noen punkter som jeg vil bli litt flinkere til å gjennomføre etter jeg har fått han avgårde på skolen. Det er å gå meg en god tur, samt ta meg en økt yoga. Yoga er virkelig forfriskende både for kropp og sinn.
Har du prøvd Yoga? Om ikke anbefaler jeg «Yoga With Adriene» – du kan finne mange videoer på Youtube. Anbefaler å starte med den for nybegynnere. 🙏🏼😊
Jeg har noen øvelser og mål jeg ønsker å klare innen sommeren neste år, spennende er det!

Jeg vil også få inn mer styrketrening. Treningen går litt i rykk og napp, så jeg trenger bedre rutiner der. Merker at kroppen responderer mye mer positivt nå enn på lenge. Det er ganske herlig følelse.

Skolen er iallfall godt i gang for Chris, og i dag fikk jeg føle litt på det å være en bekymret mamma. Han pleier å være veldig flink til å spørre eller å gi meg beskjed om stort sett alt.
I dag var det bursdag for en klassekompis, så de reiste rett dit etter skolen. Bursdagen varte i noen timer, men ingen Chris kom hjem. Telefonen ble tom for strøm og jeg forhører meg rundt om hvor han kan være.
Vi hadde en ny liten samtale når han omsider kom hjem for å si det sånn.

Jeg syns det er så viktig at jeg vet hvor han er og hvem han er sammen med. Om han velger å forflytte seg fra et sted til et annet vil jeg gjerne ha beskjed. Det er så mye ufint der ute og man vet aldri. Det gjør man ikke uansett, men jeg syns kommunikasjon er så viktig. Er jeg litt for bekymret og kontrollerende?

Til middag i dag ble det tortilla med røkt laks, salat, råkost og en slags thai majones.
Det var helt nydelig og oppskrift kommer.

Nå skal jeg kose meg med en episode av «Jane the Virgin» før natten kaller. Jeg startet å se på denne serien for en god stund siden, men den falt liksom ikke helt i smak den gangen.
Jeg har i det siste hørt at det er så mange som syns den er SÅ bra, så da måtte jeg gi den en sjanse til. Det var ikke helt feil.

Ønsker deg en kjempefin kveld videre ✨

Trener du? Hvordan legger du opp treningen din? Og hvor mange dager i uken trener du feks styrketrening?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *