NITTENTOOGÅTTI

Hurra, bursdag! 🎈

I går var det min tur til å bli et år eldre. Det er nesten litt ufattelig hvordan årene forsvinner.
Bursdag og forventningene er ikke helt det samme som de var før, enda jeg syns feiringer og spesielle dager er litt ekstra stas.
Før likte jeg å gjøre litt mer ut av det, men de siste årene har jeg falt litt av lasset på et vis og det er det nok flere grunner til.
Jeg har aldri brydd meg om alder eller tall, men akkurat i år kjenner jeg meg brydd pga flere ulike faktorer. Det er noen tanker som jeg syns det er viktig å reflektere litt over.
Jeg er absolutt ikke redd for å bli eldre og jeg setter veldig pris på gleden av å få oppleve livet med alt det som hører med.
Tenker jo litt på årene som har gått og hvor man står i dag. Det at jeg ila de siste årene har opplevd mye motgang/sykdom og føler med det at det er en del år jeg på en måte har gått glipp av og ikke får tilbake. Det er bare realiteten, men det er selvsagt år jeg gjerne skulle brukt på andre ting. Karrieremessig begynte det også å gå veldig greit, helt til jeg ble syk. Nå må jeg legge om livet mitt og starte på nytt på et vis. Det er bare å se fremover og sette pris på nye erfaringer og oppgaver.

Neste år har jeg lyst til å feire litt mer, det er noen år siden sist. Jeg har så lyst til å oppleve mer, ha det mer gøy og le litt mer.

Livet skal feires, vi lever bare en gang 🎊

Hva betyr bursdager for deg? Gjør du noe ekstra stas ut av det for deg selv eller dine?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *