PLUTSELIG SKJER ALT PÅ EN GANG

Dette er så uventet. Plutselig skjer alt på en gang og hverdagen blir smått snudd på hodet.
Jeg er så spent på hvordan det kommer til å fungere fremover. Kjenner at det er viktig for meg at jeg tar små skritt og en ting av gangen.

Den første forandringen denne høsten er at vi skal flytte og overtakelsen nærmer seg med stormskritt. Vi skal bli samboere på ordentlig og får mye større plass. Vi skal flytte i hus, eller rekkehus. Det er så fint!!
Jeg tror det kommer til å bli mye bedre å bo, mye hyggeligere å be inn besøk og ikke minst føle at man har og kan lage seg et ordentlig hjem – for det er noe jeg ikke har følt på flere år, iallfall ikke slik jeg bor nå.
All ære og takknemlighet til Vegar som har gitt oss denne muligheten.

Den andre forandringen er at jeg skal begynne å jobbe. Jeg er så heldig at jeg kan prøve meg litt frem med tanke på stillings% og jobbe meg frem til målet som er fulltid. Jeg har ikke lagt ønsket og tankene om mer utdanning helt på hylla, men nå føler jeg at jeg har fått en god mulighet jeg bare må gripe om. En aktivitet og mulighet til å komme meg ut i arbeidslivet og hverdagen igjen. Kanskje jeg er så heldig at jeg på sikt klarer å kombinere alle ønskene mine.

Jeg gleder meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *