SNEAK PEEK KOSTYME/DIRNDL TIL OKTOBERFEST

I fjor begynte jeg å leke med tanken om å sy eget kostyme til oktoberfest. For noen måneder siden startet jeg først å lete på AliExpress, men fant ikke et kostyme jeg var 100% fornøyd med.
Joda, det er bare et enkelt kostyme for en kveld, men jeg hadde likevel lyst på noe ekstra og noe annet enn disse rumpekorte kjolene. Jeg fortsatte å lete etter inspirasjon og for noen uker siden sendte jeg avgårde en bestilling til Stoff og stil.

Jeg har brukt noen kvelder den siste uka på å sy og tror jeg kan si meg fornøyd. Med lydbok på øret går tiden ganske fort. Tror jeg snart har hørt ut to bøker på ei uke 🙈
Kan forresten anbefale Storytel. Jeg bruker det jevnt både på «hjernedød» litteratur og mer innholdsrik som selvutviklingsbøker etc. Jeg hører på lydbok når som helst – når jeg går tur, lager mat, gjør husarbeid – eller syr.

Jeg startet med å sy overdelen, med fôr. Deretter skjørt, forkle, pynt og bånd. Alt er sydd selv.
Har storkost meg underveis og det var gøy å være litt kreativ igjen.

Så, i kveld er kvelden. Det arrangeres Oktoberfest her på Jessheim – litt senere enn hva som er vanlig, men – og vi er en god gjeng som skal dit. Kostymet er klart, så nå er det kun meg selv igjen.

Update av kvelden og bilde av hele antrekket kommer.

Gleder meg! 😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *