Sneak Peek på hjemmestrikket genser

Jeg holder på å strikke meg min egen genser. Min første egne genser.

Jeg startet for en stund siden. La den fra meg en periode, før jeg har tatt arbeidet frem igjen. Jeg har tidligere bare strikket smått som pannebånd og votter. Jeg kan vel ikke akkurat kalle meg en erfaren strikker, og jeg gjør det gjerne ekstra vanskelig for meg selv også når jeg først setter i gang. Jeg elsker utfordringer selv om det forvirrer meg til tider. Mønsteret er regnet ut og tegnet selv etter inspirasjon. Genseren er satt sammen av diverse ulike oppskrifter og jeg har dermed funnet meg min egen. Nå nærmer det seg slutten og jeg må innrømme at jeg er spent, faktisk.

Programmet jeg har brukt heter KnitBird.
Garn: Drops Lima
Pinnestr: 3 og 3,5


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *