TRENINGSPLAN / Intervaller uke 2

Bedre sent enn aldri… 🙈
Jeg har ikke helt klart å prioritere og legge ut denne før nå. Dagene blir ikke alltid som man tror eller ønsker.
Tidlig i april ble sønnen min påkjørt på vei over fotgjengerovergangen da han var på vei til skolen om morgenen. Det krever fortsatt litt ekstra av dagene.
Det er helt utrolig at det har gått 8 uker allerede. Det føles som i går! Men det kan også ha noe med alle komplikasjonene underveis å gjøre.
Jeg vurderer å skrive et innlegg om selve hendelsen og følelsene rundt dette. Det å bli oppringt 5 minutter etter han har syklet hjemmefra av et ukjent nummer og man kjenner det i magen og skjønner med en gang at det har skjedd noe, for så å få vite at gutten din er blitt påkjørt. Den følelsen er ubeskrivelig vondt. Jeg husker at jeg hylgrein mens jeg kledde på meg og løp avgårde til han.
Han pådro seg en femurfraktur, eller enklere sagt et lårbeinsbrudd. Det var et stygt brudd tvers av, og det var stygt å se han ligge der med beinet i unaturlig vinkel foran bilen som hadde kjørt på han.
Jeg gir meg her. Jeg kjenner nå som jeg skrivet at jeg vil skrive mer om dette i et eget innlegg.
Og nei, for alle som tenker at han syklet over, det gjorde han ikke. Det har vært så mange stygge kommentarer i kommentarfelt rundt om rundt dette at jeg blir målløs av å lese hva folk skriver.

Uansett, her kommer intervallprogram for uke 2.

Jeg har rukket to intervalløkter hittil denne uka.

Her finner du programmet i PDF-format: Intervaller uke 2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *