UKAS TANKER: HVA LÆRTE JEG DENNE UKEN

Det er vel ingen hemmelighet at tankene og fokuset hovedsakelig har vært på et tema denne uken. Jeg er sikker på at det kommer noe godt ut av denne erfaringen også. Kanskje det rett og slett var en mening med det!?
Jeg tror det er viktig å endre fokus og se etter nye veier når ting ikke alltid blir som forventet eller ønsket.

Selv om jeg har et stort ønske om å kunne hjelpe andre som har vært i ala samme situasjon som meg, eller det å veilede og hjelpe andre mennesker videre. Det hadde vært noe. Jeg tror at jeg har mye å tilføre og bidra med.

Nå er fredagen her og Chris er hos en kompis. Jeg skal straks ut en tur for å hente en pakke på posten – «mannen» har bursdag i helgen 🎉 Han er på jobb hele uken, så gleder meg til vi kan feire han neste uke.

Også må vi ha litt godis og Nugatti til helgen, det er noe av ukas høydepunkt for Chris.
Jeg har en regel på at Nugatti er forbeholdt helg – er det flere som har det slik?

Ukas tanker

Visste du forresten at vi har ca 80.000 tanker i løpet av en dag og ca 80% av de er negative?
Jeg syns det er fint å reflektere litt, bli litt mer bevisst på egne tanker og valg. Her kommer noen nye tanker og spørsmål.

  • Hva gjorde dagen i dag bra?
  • Hva fikk meg til å smile i dag?
  • Hva lærte jeg denne uken?

Hva er dine tanker rundt dette? Er det noe du også kan få bruk for?

Dersom du har lyst, legg gjerne igjen en kommentar og svar på spørsmålene. 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *